2019. május 6., hétfő

Nem veheted el a spanyolok munkáját - Multicégek Spanyolországban

Levél a Kanári-szigetekről


Holasztok! Egy kis statisztika : kezdeném azzal, hogy a jelenleg legolvasottabb írásom a munkakeresés, így a következő írásom ezzel a témával fog ismét foglalkozni.

De előtte szeretném ezt a kényes témát kifejteni, én mit gondolok a migrációról.



A magyar nem szereti a bevándorlót és passz. Ennek hangot is ad.


Viszont az a rossz hírem van, hogy a spanyol sem szereti, csak nem b***a ki plakátokra, nem ÜZENGET BRÜSSZELNEK meg hasonló idióta dolgokat nem csinálnak. De utálják a bevándorlót, hidd el. Sunyi módon de  utálják!!

Mi magyarok azért nagyon szarul gondolkodunk (közte én is). Kitesszük plakátra, megmondjuk a véleményünket, mi ugyan nem kérünk bevándorlókat!

Ja, hát ez szép meg minden, a román kőműves vendégmunkást elüldözzük (magyar kőműves meg már rég külföldre disszidált), meg nálunk amúgy is mindenki diplomás , senki nem akar építőipari lenni, így  azt lehet elmondani, hogy 2019 -et írunk,  Budapesten és környékén olyan szintű építőipari szakemberhiány van, hogy lasszóval kell találni egy fél napos festésre valakit.

Elüldözzük a törököt és arabot mert telefonboltot , pénzváltót nyitna vagy Gyros gyorséttermet. Ezek az emberek nem veszik el a magyarok munkáját, hanem inkább munkahelyet teremtenek. De mi akkor is azt mondjuk, IDE AZTÁN NE JÖJJENEK Magyarországra!!! Aztán mégis kínainál vásárolunk ruhákat és töröknél esszük a kebabot, valamint arabnál vàltunk pènzt 🤔

Szuper, viszont a rossz hír az, hogy a tényleg jó munkahelyekre ahol a fizetés 230.000 Ft nettó vagy ennél több, oda igenis külföldit vesznek fel ma Magyarországon!!! (Ezt eddig nem vette észre senki??)

Ez Spanyolországban nem történhet meg, mert ők nem plakátokat gyártanak és üzennek Brüsszelnek, hanem cselekednek és aljas sunyi módon szarnak a a külföldi vendégmunkás jelentkezésére, ha egy jobb állásról van szó.


Lássuk is milyen cégek ezek. A MULTIK!!! Ma Magyarországon ezek a cégek fizetnek a legjobban, és 90 % -ban külföldieket alkalmaznak.

Hát most hogy a francba van ez, nem jöhet bevándorló, de egy jól fizető irodában meg szinte nincs is magyar??? Csak onnan tudom, hogy egy spanyol nyelvű csopi tagja vagyok a fészbúkon, és láss csodát, minden spanyol fiatal talál diplomával angol-spanyol nyelvtudással melót, albérletet Budapesten.

Én meg takarításra jelentkezek spanyolban, de sunyi módon a spanyol recepciós kamu e-mail címet ad meg, hogy még véletlenül kitúrjam a munkàjából  😄😄😄😄😄 😆😆😆😆

Visszatérve lássunk akkor egy felsorolást olyan cégekről, akik normálisan fizetnek  és minden európai országban ottvannak (némelyikük nem csak Európában hanem Ázsiában is az olcsó munkaerő miatt)

LOreal, HAYS, Schneider Electric, Deloitte. Diageo, KPMG, PwC, Philip Moris, Morgan Stanley, EY (ernst&young), Manpower, Adecco, Randstad, és még sorolhatnám a multikat a nemzetközi szintű munkaerő kölcsönzőket blablabla...

Azt hozzátenném, hogy az Adecco magyarországi irodájába diplomás több nyelven beszélő HR munkatársak dolgoznak, míg ezzel szemben a Kanári szigeteken az Adecco Telde-i irodájában  anyanyelvén is szarul beszélő szakmailag tapasztalatlan totális alkalmatlan emberekkel találkozhatunk. (Többször jártam személyesen náluk és bátran állíthatom, hogy a Telde-i irodában  kiválasztásra alkalmatlan emberek dolgoznak, angol nyelvtudás nélkül.)



Kérlek gondoljátok végig, hogy mi magyarok utáljuk a bevándorlókat AKKOR MIÉRT ÜLNEK A VEZETŐI SZÉKEINKBEN KÜLFÖLDIEK??? Miért külföldiek dolgoznak egy jól fizető multinál Magyarországon??? Miért NINCS MAGYARUL MEGHIRDETVE EGYETLEN ÁLLÁS SEM A MULTIKHOZ??? Például a vodafone Magyarorszag nyilvanos adatait nézzük meg. Az elnök vezérigazgató egy angol nőci, aki egy szót nem tud magyarul. De a vezetői gárda 8 tagja közül 3 ember arab, angol vagy egyéb nemzetiségű. Akkor vegyük a Ferencvárosi Fradi focicsapat edzőjét aki kb annyit zsebel be havonta mint egy átlagember egész életen keresztül. Hát igen , az illető magyarul egy kukkot nem tud , ugyanis német állampolgár.

Pontosan ez az ami Spanyolországban nem történhet meg. Ugyanis nem vesznek fel a Kanári-szigeteken, sem egy Santa Cruz-i Tenerifei multihoz, Las Palmasba meg főleg nem fognak alkalmazni külföldi bevándorlót vezetői vagy normál poziciókra , azt bátran állíthatom!!!


Most hogy a pirosak nyerték a választást , meg aztán végképpen nem !

Szóval akkor ki utálja a bevándorlókat??? Na ki???


Úgyhogy erről ennyit------------



-----------------LOVE AND PEACE----------------------



Nincsenek megjegyzések: