2018. szeptember 22., szombat

Kanári fiúk

Levél a Kanári-szigetekről

Lássuk milyen a felhozatal ha kanári pasit fogna magának az ember lánya 👯👰👱

Ez az írás most hölgyeknek szól, tehát uraim, szemeket, füleket (leesett) állakat befogni szíveskedjék 👹👹

Manapság a legnagyobb divat a társkereső oldalak használata, ami akár az egy éjszakás kalandok lelőhelye is,  és eme funkcióját olyan szépen betölti, hogy manapság már nem is divat a személyesen ismerkedés.

Azt mindenek előtt tudni kell, hogy  magyar fiúktól eltérően a spanyolok szinte azonnal a tárgyra térnek, nem kertelnek, nem gondolkodnak --hogy most akkor odamenjek-e a diszkóban a csajhoz vagy sem - mert nekik elég egy fél mosoly is vagy egy ártatlan tekintet - és azonnal megkörnyékez minket a kiszemelt hím...nincs ez máshogy a társkeresőn sem 😉😎😀😁



Címszavakban a kedvenc típusok társkeresőről:

- napszemüveges képes (ha szeretnénk az illető szemét is látni, hamar le kell tennünk róla, ugyanis kizárólag napszemcsis képek láthatók a tagról... vajon mit titkolhat??? ki elől bujkál? inkább nem akarom megtudni...)

- a harcikutyás (a harcikutyás fotós általában vidéken élő, 160 cm magasságú , marhára büszke kanári származására, de  nem túl képzett személy, aki a szigeten született, imádja otthonát, és ha van egy kis pénze --- unalmában 30 centes sört vásárol a Spar-ban , és ezt kartonszámra le is gurítja a parton szépen, akár  pár perc leforgása alatt mindet... kutyával vagy kutya nélkül akár... Testét rengeteg divatos  tetoválással és gyúrótermi vagy otthoni edzésekkel kívánja feltűnőbbé tenni... általában ez a típus szőrtelenít legsűrűbben , viszont arcát nagy műgonddal borotvált szakáll jellemzi, kedvenc énekese pedig Maluma , a délamerikai szerelmes dalokat éneklő popsztár---így kinézete is pont erre a hírességre hasonlít, és néha magát az érzést is lekoppintja, ami azt jelenti, hogy világsztárként járkál előttünk pávaszerűen az óceán partján--- ilyenkor egy kérdés merül fel bennem: jézus mi van ezzel, betépett?)

Ebből a típusból van a legtöbb, a gond az velük, hogy mind ugyan úgy néznek ki, így ha kiszúrnánk egyet a parton, hamar szem elől téveszthetjük a kiválasztott személyt, ugyanis gyorsan követi őket a rengeteg "amigo" , hogy egy foci meccset játszanak...a gond csak az, hogy megtévesztésig hasonlítanak egymásra, így gyorsan megkever bennünket ez a bőségzavar, hogy most akkor melyiket is szúrtuk ki, a focit meg utálom még nézni is,  tehát inkább hagyjuk is a francba az egészet....) 


- előző barátnős képes (a rengeteg csajos képekkel rendelkező típusú hímnemű, mindig sok vasat tart a tűzben egyszerre és ezt nem is titkolja...furcsán  kivágott képek a jellemzőek rá, ahonnan kiollózza az őt is ábrázoló partyfotót a társkeresőre---- általában ez elég szarul sikerül neki sajnos..)

- autó előtt álló fényképes, vagy álló kocsiban ücsörgő hím (az Audi és egyéb státusszimbólum autófajták előtt álló képpel rendelkező férfi  általában igen büszke az autójára, amit hitelre vásárolt meg .. az ilyen képek lényege mindig az a nagy kérdés: Beleülnél-e? Én speciel ezt a típust is kihagynám)

- Nadrág Mátyás avagy Gatya Matyi (a gatya matyi típus általában két számmal kisebb fürdőnadrágot vásárol magának kitömötten, neon színekben, így keresve a parton a lányok tekintetét.... ami általában kedvenc "tangája" láttán igencsak elmarad sajnos.....igaz lehet helyes fiúkat fel tud hajtani ezzel a szuszpenzor gyatyesszal, ami igazából félsiker 😅😅😅)



- gyúrótermes képes (a gyúrós képekkel teli férfi általában úgy érzi , hogy kinézete igencsak fontos a munkája és a csajozás szempontjából, így gyúrótermi függőségben szenved... ergó nap mint nap lejár a terembe és kizárólag ilyen képekkel kíván magának társat szerezni--- feltéve ha ideje engedi egy egy súlyzózás és lábnap  vagy vádli nap között a randit)

- mindenre nyitott ( a mindenre nyitott kategória, igazából nem tudja eldönteni, hogy nővel vagy férfivel randizzon-e? de igazából nem is számít neki .... spanyolok közt ez igen nagy divat lett manapság, ahol már semmi sem számít--- ez a típus őszintének és barátságosnak vallja magát, és ha szóba elegyednénk vele, elsőként fürdőzés közbeni videochat invitálást kapunk a fürdőszobájából... nos én ezt a típust szoktam azonnal letiltani )

- vannak gyerekeim (a vannak gyerekeim kategória az a típus,  akit már igazán fiatalon eltalált ámor nyila, de sajnos ez nem volt elég egy hosszú kapcsolat kialakítására , így ez a személy állandóan azóta is keresgél, rengeteg időt fordít a külsejére, sajnos ez a típus jól is néz ki, de elmondása szerint a gyermeke az első az életében.... rengeteg 30-as kanári ilyen cipőben járkál és általában soha nem lehet az ember lánya elég jó nekik...)

- szüleimmel élek (a szüleimmel élek típus átlagban kis faluban él, távol a turistagettótól, szakmunkás, soha nem költ nőkre, és nagy valószínűség szerint ---sem lakása,  sem kapcsolata a közeljövőben nem lesz... azt tudni kell, hogy a spanyol férfiak 30-40 éves korukig szeretnek az édesanya szoknyáján ülni, nagyon kevés az aki hamar kiröppen a családi fészekből)

- un chico normal (ez a normális fickó típus általában a társkereső oldalak 90%-át teszi ki, ugyanis mindenki nomálisnak vallja magát spanyoléknál, azt viszont tudni kell, hogy a spanyolokat nem hiába nevezik "őrült spanyolnak" ugyanis így még inni,  bulizni nem láttam embereket Európában----bár a franciák vetekednek velük, de egy spanyol túltesz mindenkin... hát ugye valakinek ez is normális 😐 nekem mondjuk nem)

- fürdőszobai félmeztelen képes (a fürdőszobai képes típus általában imádja saját magát, szőrtelenített felsőtest jellemzi, a gond néha csak az,  mikor női hajcsattokat és rózsaszín hajvasalót pillantunk meg a képen a fürdőszobai tükörben---ami valószinűleg nem a mamájáé... felmerül a kérdés, hogy mennyire hiteles az adatlapján az egyedülálló státusz-- mert szerintem semennyire 💔)

- 36 éves vagyok típus  ( a 36 éves típus az,  akinek a fotója egy leharcolt 50-esre hasonlít, általában kimaradt bulizós-fiatalkorát pótolni vágyó személy, ugyanis 50 évesen szeretné behozni az elmaradt éveket, így szeretne fiatalabbnak tűnni és tinilányokat hülyíteni kisebb nagyobb sikerrel... ebből a típusból kerül ki a "házas altípus" is, aki időnként internetes chat-es magamutogatással éli ki elfojtott vágyait az asszony mellett)

- afrikai, indiai és egyéb nemzet (nos ezekről egyből levágni, hogy nem európai kinézettel van dolgunk, de ez általában őket nem zavarja, esetenként CANARIO fedőnév alatt lelhetjük fel őket a társkeresőn...ha rákérdeznél tőlük hova valósiak az ilyen személyek, természetesen azt a választ kapjuk, hogy 100% kanári 😅😅😅 -és ez marhára látszik is rajtuk ugye)

Végül de nem utolsó sorban szeretném megemlíteni a 40 -es szingli férfit. (Ebben a kategóriában 38-42 éves korig tartoznak bele a kérdéses hímek...)



A negyvenes szingli pasi általában imádja a munkáját, kollégáit, haverjait, szeret utazgatni, beszél nyelveket, van lakása,  autója,  magas és jóképű, sportos és nincs elhízva, van egzisztenciája és imádja a nagy beszélgetéseket (húúúha ez igen, most elájultam, hívjatok orvost 😅😅😅😅).

Általában műveltnek vallja magát és "részben" az is (ő teljesen erről meg van győződve legalábbis....)

Az igaz,  hogy jóval műveltebb mint a fentebb felsorolt kategóriák...de mégis az a típus amitől elbizonytalanodik az ember lánya...
40 éves,  nem totál tahó, de akkor miért nincs senkije? Mi a probléma ezzel a típussal? Miért nincsen gyermeke, macskája, kutyája, tengerimalaca? Nagyon jó kérdés 😏😏😏

Azt hiszem a választ a magyar hölgyek már tudják, ha olvasták az alábbi írást... ezzel ugyanis  totálisan egyetértek és sajnos a spanyol férfiakra is gyanítom, hogy sajnos ez a jellemző nemzetiségtől függetlenül: http://www.she.hu/herself/20170922-parkereses-defekt-megkomolyodas-serult-ferfiak-toth-zsuzsa.html

Végezetül,  hogy egy kedves tenerifei barátnőm kedvenc mondását idézzem a spanyolországban élő hölgyek tollából: "a mediterrán férfiak legtöbbje link, lusta, felszínes és megbízhatatlan egy kapcsolatban...és minél délebbre megyünk a térképen, ez annál inkább általános"


Mindenkinek szép hétvégét kívánok :) Szingliknek és nem szingliknek egyaránt !


--------- LOVE AND PEACE----------------




Nincsenek megjegyzések: